Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Naplóm (evésről, ivásról...fogyásról?)

90 napos diétának indult az egész, de 11 nap után váltottam táplálkozási naplóra. Leírom miket ettem, ittam, mozogtam és, hogy ezek milyen hatással voltak a szervezetemre (legfőképp a testtömegemre).

Naptár

június 2019
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Nem CINKÉIM, CÍMKÉIM...

Hozzám szólsz?

 • tardisgb98: Honnan van ez a kép? (2013.10.23. 09:12) To be continued...
 • kaszonine: ne keseredj el ,csak vidam ember tud lefogyni ,a stresz art az egeszsegnek,5 szor egyel egy nap de... (2011.03.29. 13:07) !!!!!!!!!!!!!!!!!!
 • SUNflower: Óóóóó hát nem tűntem ám el! Szerintem örök időkig fogyózni fogok, szóval nem hinném, hogy bármikor... (2011.03.13. 21:51) H+h

2012.09.30. 17:01 :: SUNflower

Szólj hozzá!

Látvány...

2011.08.05. 13:18 :: SUNflower

Az úgy volt, hogy láttam magam pár fényképen és a balatoni nyaraláson kicsit elhagytam magam... :/

Nem tetszett a látvány.. nagyon nem. Rá kellett jönnöm, hogy kicsit torz a testtudatom. Belülről még mindig az gondolom, hogy 10 kg-mail kevesebb vagyok és szörnyű a felismerés, amikor a fotók ennek ellenkezőjéről tanúskodnak. Ilyenkor mindig bepörgök és azonnal meg akarok szabadulni a rámrakódott feleslegtől, de persze tisztában vagyok vele, hogy ez nem egészen így működik....

Szóval meg is rendelem a következő heti update kajámat, és csinálok majd egy hetes méregtelenítést is a Dr. Steinberger féle ivólevekkel. Kíváncsi vagyok a hatására, szerintem egészen jó lehet! Ha már csak kipucol és ténylegesen a méregtelenítésre koncentrálok vele, akkor megérte! :)

Kissé lufinak érzem magam, nem is beszélve a hurkákról, amik lassan óriásúszógumivá változnak. Na ez az ami ellen teszek. Napi torna és a kaja. A torna egyébként is kell, mert a lábamnak szüksége van rá. Ez kiegészítem egy kis hasizommal és karizommal és kész is a lenyűgöző és hatásos életmódváltás! HAJRÁÁÁÁ!

Mérni csak augusztus végén fogom magam. Most különben is menstruálok és érzem, hogy szétrobbanok a sik víztől....

Viszlát hamarosan! Bye bye kilók!

Szólj hozzá!

Első hét

2011.07.22. 19:17 :: SUNflower

A mai napon megmértem magam... Bár Norbi szerint egy hónapig egyáltalán nem kellene... Mindegy... a hétfőt és a pénteket beiktatom!

július 18-án 78,6 kg voltam, MÍG A MAI NAPON

július 22-én 76,9 kg vagyok... Szerintem ez nem rossz.

 

Most csak ennyi! Megyek kaját rendelni! :)

 

Szólj hozzá!

Újra írok

2011.07.10. 22:15 :: SUNflower

Nem mértem magam! Ezt már most, így az elején leszögezem. Viszont szemmel láthatóan kövér vagyok.

Testvérem szülinapi - névnapi buliján szomorúan konstatáltam, hogy egyetlen normális kép nem készült rólam.... az arcom rettenetesen pufók és a hurkáim is szabad szemmel láthatók...

Ráadásul ami mégjobban megrázott, az az, hogy kicsit leharcoltam magam. Trambulinozás közben sikeresen kiment a lábam. Anyám mondta, hogy ilyen súllyal nem kellene ilyeneket csinálnom.... ez eléggé megrázott... Ilyen súllyal??? :((

Aztán azt is elkaptam, hogy az egyik kollegám olyan utalást tesz, amiben benne van, hogy testes vagyok.

Szeretnék már végre egy normális alakot! :( 

Olvastam pár "sikertörténetet Norbi honlapján és úgy gondoltam belevetem magam megint és beindítom az új életmódomat!! 

Akik leginkább hasonlatosak lehetnek hozzám:

http://www.update1.hu/index.php?menu=sikersztori&hid=1942

http://www.update1.hu/index.php?menu=sikersztori&hid=1965

http://www.update1.hu/index.php?menu=sikersztori&hid=1943

http://www.norbi.hu/noi-sikertortenetek/rita-uj-eletet-kapott-az-update-tol

Nah, hát kb ez a cél. A nehezített pálya csak az, hogy a térdsérülésem miatt az edzés kicsit háttérbe szorul, de inkább azt mondom, hogy módosul. Meglátjuk. 

Ma kezdem! Amint ismét otthon leszek, megmérem magam.

 

 

Szólj hozzá!

:)

2011.04.28. 09:54 :: SUNflower

Ahogy nézegettem, eléggé régen adtam már életjelet magamról. Így hát megteszem! Bevallom számomra ez a blog egy nagyon napló, ahol vissza tudom nézni, mikor mit csináltam és mivel értem el sikert, mivel pedig nem! :)

Amit most csinálok, az NorbiUpdate... Tudom... tudom... :) De rendelem a kaját, ami finom! Egyszer kellett kidobnom, mert kb hányás szaga volt, de amúgy az összes többi nem hogy "nemrossz", hanem finom! Mellette a mozgásszintet toltam fel, ami teljesen jó és sokkal jobban érzem magam tőle.

Ami meglepett az az, hogy mindenki azt mondja tök sokat fogytam, de ma reggel ráálltam a mérlegre és 75,8 kg-ot mutatott.... pedig a hasam már lapos! És tényleg érzem a változást.... de a kg-ok nem mozdultak! Tud vki erre vmi bíztatót írni??? 

Talán a sport miatt, vagy mert még csak egy hete eszem Norbit??? 

Hmmm nem tudom.... minden esetre ez a mérlegelés elindított! Ma tartok egy gyümölcsnapot és elmegyek futni is! 

A sport ezen a héten háttérbe szorult és hiányzik is mert szellemileg ki vagyok fáradva, de fizikailag NEM.

A munkám baromi stresszes és már picit el is kalandoztak a gondolataim, szóval most befejezem, de ha valaki írna a sport - Norbi - súly - lapos has problémámhoz pár sort, azt megköszönöm!

Szép napot mindenkink!

Szólj hozzá!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2011.03.14. 20:02 :: SUNflower

Le kell fogynom!

Voltunk túrázni a családdal és készültek képek. Szörnyen nézek ki! :( 

Nézegettem korábbi képeket is! 2005-ben határozottan jól néztem ki! Nincs mese, legalább azt a szintet kell megütni. Ez cirka 10 kiló minuszt kíván még minimálisan! 

A terv egyszerű! SPORT! és ESTI kaják elhagyása.... ez a taktika...... És nézegetni fogom a csúnya képeket, meg a szép képeket.... :( Elszomorított a látvány....

Szóval nagyon bele kell húznom. Havonta 3 kg lenne jó és így is csak június elejére megvalósítható legkorábban a terv. De akkor tényleg havi 3 kg kell nem kevesebb egy dekával sem. 

Most el vagyok keseredve.

:( Jövő héten bele kell húznom és akkor pénteken mérlegelek. 

1 komment

H+h

2011.03.12. 19:45 :: SUNflower

 azaz hányás hasmenés....

előző hetem ennek a két dolognak a jegyében telt.... gyakorlatilag a háztartási keksz és a ropi volt étkezéseim minden eleme... felemelő.... 

Emiatt viszont erőm sem volt nagyon, tehát edzeni nem edzettem.

Jövő héten kedd este térek vissza Bp-re, szerdán szempillákat tetetek fel, csütörtökön coaching vizsgára készülök, így legközelebb majd csak a jövő hét utáni héten megyek előre láthatóan. 

 A kajálásomra oda fogok figyelni. Az esti étkezésekre koncentrálok majd és a rendszerességre..... Ezen felül pedig a sport lesz a lételemem. Jövő héten kipróbálom a reggeli edzést és meglátjuk ,hogyan reagál a szervezetem rá... mert akkor még az is lehet, hogy egyszer egyszer reggeli edzést tarok majd.

Végülis ha 6ra odamegyek, futok fél órát, majd úszom negyed órát, akkor elméletileg beleférek a reggeli indulásba. Persze nem minden reggel csinálnám ezt, de hetente kétszer belefér. Nah, szerdán így kezdem a napot! :) Ez jó terv! És még a melóba is odaérek. :)

 

2 komment

Címkék: edzés life hányás mozgás hasmenés corvin táplálkozásinapló

Mégiscsak a mozgás a nyerő!?

2011.03.04. 22:52 :: SUNflower

Az előző hétvégén volt egy két nem várt esemény, amely gyökeresen változtatott az eddigi fogyókúrás technikámon.....

Nagyon szarul voltam... még hánytam is.... tudom ez nem nagyon guszta de a történet része.... 

Nem ettem annyival nagyon sokkal többet, mégis betelt a pohár.... több int két hónap megvonás után elengedtem magam.... enyit Giller mama túró és gyümölcsnapjairól, meg a szénhidrát totális elengedéséről.... már a hócipőm tele volt... még a tűk ellenére is...... semmi íz, semmi finomság....

Aztán átbeszélgettünk egy éjjelt a párommal, akitől kaptam egy kiadós fejmosást. Elmondta, hogy ő szeret és, nem akarja hogy ne egyek, ha mégis szeretnék. Azt mondta ez az élet rövid ahhoz, hogy egy ilyen élvezettől megfosszuk magunkat és koplalással töltsük. Azt mondta, inkább sportoljak.

Ő sem volt egy atléta típus, és aztán elkezdett edzeni... hát most meglehetősen jó felépítésű az én barátom.... :) :P 

Már korábban is meséltem arról, hogy egyszer kb február márciusi kezdéssel, diéta mentese csupán mert jól esett a futás lefogytam kb 8 kg-ot június végéig.... :)

Nah, hát ezen felbuzdulva átnyargaltam a sportra. Ezen a héten 3szor úsztam és ezt egyszer még futással is megspékeltem. Reszketve álltam ma mérlegre! ÉSSS!!! 75,3!!!!!! Ez szuper! Hiszen Giller után visszatértem 76,4re, ahogy azt abbahagytam.... Hát most bevallom ez nagy erőt adott!!!

 

Ebédet rendesen ettem, sőt még desszertet is! Reggeli mindig volt és a vacsit hanyagoltam! A sport mellesleg felpörget, feldob és újra élőnek érzem a testem!!! 

 

Most ennyi, de majd írok még, mert nagyon kíváncsi vagyok. Nem fogok naponta mérlegre állni, de minden pénteken reggel csekkolom majd az eredményeket.

Éhségmentes hétvégét!

3 komment

Címkék: futás uszoda mérlegelés mozgás táplálkozásinapló

Első kör vége

2011.02.19. 00:24 :: SUNflower

Lezárult az első Giller akupunktúrám és gondoltam jelentem a helyzetet. Az eredmény számomra egészen kedvező, ugyanis ha felsorolom a kifogásokat, hogy miért nem a bűvös 70es februári kitűzött cél megvalósulásáról írok, akkor mindezek fényében nem is olyan rossz az eredmény (influenza, munkahelyi zűrök, pasizűrök, téli depresszió, egyszerű elgyengülés, stb.). És, hát tudjuk a sok közhelyet ami szintén lelkiismeret-nyugtatóként hat(„az idő mindent megold”, „türelem rózsát terem”, „sok lúd disznót győz” J ).

De nem is csigázom tovább a kedves és sok esetben sorstárs olvasót! A mai napon 75,1 kg-ot mutatott az a bizonyos, amit nem nevezünk nevén! J

Tehát az eredmény december óta: 78,8-75,1= 3,7 kg, amit naná, hogy felfelé kerekítünk és cseppnyi hazugsággal megfűszerezve 4 kg-os súlyvesztéssel hízlaljuk a májunkat! J Szerintem ez egészen jó eredmény!

És hogy mi következik ezután? Hát nincs megállás az tutifix! J A következő mérföldkő (vagy nevezzem inkább „mázsakőnek”?), szóval az nem más, mint a régen áhított 70es cél! Erre a márciust szánom, ahol öt kerek hét és egy újabb 10 alkalmas Giller bérlet áll rendelkezésemre. Ha belegondolunk, akkor tulajdonképpen heti 1 kg-ról van szó, ami nagyon brutál. A CÉL ez. Inkább nem gondolok bele. Csak csinálom. Egy hét szünetet tartok Giller-néninél, mert ez most kell. És febr. 28-án belecsapok a lecsóba! Remélhetően végre eljutok usziba is, mert a betegség és a sok súly, mostanában lefoglalta minden percemet és porcikámat.

 

Ha megvalósul a 70, az nagy erőt ad majd, tudom! A CÉLOK CÉLJA pedig az álom 65-ös súly elérése. Ami, ha jól számolom, már annyira nem tűnik messzire! Csak 10kilónyi távolságra vagyunk egymástól. És ha eljön a bűvös hetvenes ideje, onnantól kezdve úgy gondolom, hogy egy másfajta erőfeszítéssel (futás+ figyelem+ giller) 3 hónap alatt ez  a maradék 5-7 kg is megvalósítható! J Szóval július elején már remélhetően 65ös leszek!

Ami a fejemben van a márciusi Giller után, az egy hónap szünet. Találtam egy gépesített megoldást, valami tekercselős és rezegtetős masina, ami olvasztja a kilókat. Remélem tényleg! Szóval ha abból lejárok egy bérletnyit, akkor állítólag centikben lesz mérhető első sorban a változás! És akkor megint jöhet a szurka!

Ez az év erre a fogyás-projektre van szentelve. (Hű micsoda magyarságot tükröz ez a mondat! Lehengerlő!) Valamiért érzem, hogy sikerülni fog!! És pont.

No, harcra fel!

 

Minden fogyis társnak a legjobbakat! Éhségérzet-mentes szép hétvégét mindenkinek!

 

 

9 komment

Címkék: első változás életmód uszoda otthon mérlegelés súly kész akupunktúra táplálkozásinapló giller

Jövő héten folyt. köv.!

2011.02.05. 21:46 :: SUNflower

Bezonyám!

Ne mondanám, hogy megnyógyultam teljesen vagy ilyesmi, de jövő héten visszamegyek Bp-re és folytatom az akupunktúrát és a fogyást. Sajnos köjhögni csúnyán köhögök, de majd elmegyek dokihoz és remélhetőleg jobb lesz. Sőt! Hát természetesen tudom, hogy jobb lesz!

A héten vissza kell állnom a diétás üzemmódba, amit első sorban most a heti 3 alkalommal elvégzett GILLERrel kezdek, és az étkezések helyes betartásával. A célom, hogy legalább 3 kg-ot fogyjak FEBRUÁRBAN! A toál cél a 70-es álomsúly,de mivel belepillantottam abba, hogy február milyen kis rövidke, ezért kicsit felülbíráltam a lehetőségeim és akadályaim keresztmetszetét.

Szorítsatok! Betegség utn nem is olyan egyszerű visszarázódni. Ráadásul ilyenkor extrarondának érzem magam..... Szóval fel a minusz 3ra!!!!! :)

juhééé!

 

2 komment

Január vége

2011.01.30. 18:58 :: SUNflower

Lassan eljött az utolsó napja a januárnak és ideje komolyan mérlegre tenni az eredményeket!

Még tanakodom hogy a holnap reggeli, vagy a kedd (febr. 1) súlyomat vegyem mérvadónak mert egy hétvége után mindig szar a hétfő.....

A jó dolog, hogy szerdán 75,5 kg voltam. Alig mertem hinni a szememnek, mert nehezen mozdultam erről a 76os számról, de végre (a sok gyümölcsnek, de inkább zöldségnek hála) megtörtént. Ez egy eléggé ideális szám volt szerdán.... remélem ennél csak jobb eredményeket írhatok majd....

Sajnos rá kellett jönnöm,hogy egy kis pozitív elmozdulás után (mármint itt most a pozitív természetesen az, ha fogyok) képes vagyok ellágyulni. Hétvégén például becsúszott egy mekis csokis mogyorós süti, mg egy adag nachos is... nem tudom ez milyen hatást gyakorol arra a bizonyos súlyra ami magaménak tudhatok, de érzelmi válságban voltam és kellett a boldogsághormon.

A héten megjegyezte az egyik kolléganőm, hogy sokat fogytam... erre mondtam, hogy sokat még nem, mert ez ugyan még csak 2,5 kg, de már érzem valóban a változást! A gatyáimon, a ruháimon. A hétvégén mondjuk rondának és kövérnek éreztem magam megint de ez inkább a pasimnak köszönhető, mint bármi másnak.....

Szóval: hol is tartok most??

78,8kg voltam decemberben. január 5-én elkezdtem az akupunktúrát, akkor voltam 78,1 kg, január 12-én: 76,6 kg, január 19-én: 76,3 és január 26-án: 75,5kg 

Tehát eddig összességében: 78,8 - 75,5 = 3,3 kg-ot fogytam ha hihetünk a számoknak, és a szerdai súlyomnak akkor ezt egy nagyon szép eredménynek értékelem ebben a hónapban!!! 

 

A cél és a titok a 74 kg elérése a hónap végéig! Hát hamarosan kiderül...

A februári cél a kerek 70 kg, amit talán nehezebb lesz abszolválni! Ez egy nagy mérföldkő! Az tuti, hogy ha ezt akarom, akkor még egy GILLER adagot nyomatnom kell, ráadásul ugyanolyan szigorúan kell betartanom a diétát, mint eddig (ha nem szigorúbban!!!) És sokkal többet kell innom! És tényleg minden héten el kell mennem háromszor szuratni magamat.... Az nyugtat, hogy eddig nem voltam csak öt alkalmon, mert sajnos a héten egész héten lázas voltam..... és akkor nem mehet az ember..... és így is ennyit sikerült már leadni! Szóval a stratégia annyiban változik még, hogy mindenképpen 3x kell mennem egy héten! És így majd csak kikerekedik az a hetes! :)

Most gondolkozom, hogy holnap tutira több lesz a súlyom, mivel itt van az a bizonyos "m" betűs.... basszus... hmm...:(

No, hát akkor ennyit mára, így is több voltam a kelleténél! 

Jah, még valami!

A héten ha törik, ha szakad, beiktatok egy úszást és egy kis kardiót, mert kell a mozgás! Ebben a hónapban semmit nem csináltam (Giller miatt!)

 

Szólj hozzá!

Címkék: budapest gyümölcs életmód mérlegelés súly akupunktúra táplálkozásinapló

hmm..

2011.01.18. 21:00 :: SUNflower

Vennem kell egy hülye úszósapkát, különben nem mehetek a CORVIN medencéjébe....

fákk 

Szólj hozzá!

Címkék: uszoda úszósapka

Elkezdődött

2011.01.09. 21:16 :: SUNflower

Nos, hát igen! Beindult a már régen várt időszak: a hájak elvesztésének megkezdése! :) ÉS TÉNYLEG!

január 5-e óta járok Giller Akupunktúrára és nem mondom hogy már nádszál vagyok, de beindult valami, amit egyenlőre nem akarok visszafordítani

Rendszeresen táplálkozom majdnem 5 napja és egy kilót már fogytam is. Most éhes vagyok kicsit mert a mai napom eltolódott. Szombat vasárnap valahogy sehogysem akaródzom felkelni és bármilyen hihetetlen ez a diétában nem a legjobb, ugyanis a rendszeresség ezeken a pontokon csrbát szenved. De jövő héten jó kislány leszek megint, hiszen kezdődik a meló és nincs mese.... kelni kell! :( 

Felmerült bennem pár kérdés, amit holnap lesz alkalmam megkérdezni az esti szúrkodáson. Majd ha aktuális lesz majd megírom.

Most csak annyi: mai súlyom: 77,5 kg, és a jövő héten még kevesebb leszek, hiszen január végi súlyom már tudom : 74 kg!!! :)

6 komment

Címkék: mérlegelés súly akupunktúra táplálkozásinapló giller

Karácsonyi sok(k)

2010.12.25. 22:31 :: SUNflower

 No, hát a karácsony úgy ahogy telik! 

Evéssel, de annyira azért nem sok evéssel.....

Ami szuper a Life1Wellnesen felül, hogy kaptam karácsonyra egy Decathlonos  ajándékkártyát, amellyel egy bizonyos értéken belül vásárolhatok. Ez szuper ugyanis épp úszódresszt kell vennem, hogy januártól úszni járhassak, aztán ezen kívül nem árt beszereznem egy-két új melegítőnadrágot is. :) 

Nagyon örültem az ajándéknak és januárban megyek is levásárlom! :) 

Hát most így állok... illetve épp ülök, de ez tökmindegy.

74 kg leszek január végére és már most élvezem a tudatot. Sokkal egészségesebben érzem majd magam.... még a dohányzást is be fogom rekeszteni...

 

No, most tsóközön! Jelentek majd, nem tudom mikor!

Békés ünnepeket mindenkinek!

Szólj hozzá!

Címkék: karácsony súly corvin decathlon táplálkozásinapló

Boldogság van!

2010.12.23. 17:29 :: SUNflower

 Nah, halihó!

Elkészítettem a korrekt tervet és be is mutatom nektek. Mint mondtam, használni fogom a TITKOT. Ez röviden azt jelenti, hogy konkrét határidőkhöz konkrét súlyok vannak bejegyezve a naptárban és ezek teljesülnek majd. Egyszerre mindig csak az előzőre koncentrálunk, de egyébként ennyi a TITOK.

http://avonzastorvenye.hu/index.php?blogid=166

Deadline-ok:

 • január 31.: 74 kg
 • február 28.: 70 kg
 • március 30.: 68 kg
 • április 30.: 65 kg
 • május 30.: 63 kg
 • június 30.: 62 kg
 • július 30.: 60 kg

De mivel mindig csak egyre koncentrálunk ezért most az van, hogy TUDOM, AMIKOR JANUUÁR 31-ÉN FELÁLLOK MAJD A MÉRLEGRE 74 KG LESZEK.

Elég elkeserítő így nekivágni az ünnepeknek, hogy ennyi minden van előttem a következő évben, de azért menni fog. Karácsonykor most csak a súlymegtartásra figyelek, azon felül pedig koncentrálok a jó-súlyra. 

A mai napon egyébként totálisan feldobott valami. SPORTkártya tulajdonos vagyok, ami azt jelenti, hogy havi 7000 Ft-ért rengeteg sporttermet használhatok. ÉS amiért nagyon boldog vagyok, az az, hogy megkaptam a januári hírlevelet, amiben az áll, hogy a LIFE1 CORVIN Wellness termeit ÉS usziját is használhatom! Ez számomra remek hír, ugyanis ott lakom a CORVIN mellett. El sem merem mondani, mennyire mellette. :) :)

Így hát januártól beindul a heti 3-4 szeri sportolás. YEAHHHHH!!! Ennek igazán örülök. Egyszer régen, kb 6-7 évvel ezelőtt egy kedves (akkori legjobb) barátnőmmel minden másnap futni mentünk és semmi mást nem csináltam csak sportoltam, de fogytam 8 kg-ot 3-4 hónap alatt... Azért ez j eredmény sztem! :) Szóval uccu neki! Lecgó! :) 

Szólj hozzá!

Ez már azért több a sok(k)nál

2010.12.21. 18:25 :: SUNflower

Ma totálisan kiakadtam.

Azt már írtam, hogy roppant rendszertelen a munkám ezért némileg nehéz összeegyeztetnem az evést-ivást-tornázást, illetve az egész napi teendőim sorozatát.... Hát igaen...

 

Augusztusban kineveztek és egy kis csapat élére állítottak, amit ugyan roppant mód élvezek, de azóta méginkább gyarapodott teendőim sora... és bevallom "férfiasan" 5 hónapja semmi edzés, semmi semmi.... Eleint fogytam a stressztől, még örültem is neki, de aztán megfordult valami és elkezdtem gyarapodni és gyarapodni.... :(

Most a totális kétségbeesésnél tartok és gyakorlatilag realizáltam, hogy 15 kgtól kell megszabadulnom, ha az optimális súlyomat akarom visszanyerni (És az még nem is annyira leányálom!!!)

Ráálltam a mérlegre és 78,8 kg-ot mutatott..... TE ATYA VILÁG!!! Majdnem kicsordult a könnyem is. Két hete csináltam egy Los Angelesi fogyit, amivel leperdítettem magamról 3,5 kg-t, és 1 hét alatt úgy visszacuppant, mintha csak vonzottam volna.... :(  Pedig az utolsó mérlegelésnél 76,4 voltam..... :( Hangsúlyozom! Egy hete!!!!!

Én már komolyan falnak megyek... De tényleg! :( Ez azért szívás.....

Tudjátok mi a legbosszantóbb??? És ezt eddig még nem mertem kimondani! Hogy az élet többi területén egészen jól, mondhatni kivállóan menedzselem a dolgokat.... vannak barátaim... sikeres vagyok a munkámban... a pasi témát inkább hagyjuk, de most az is van.... Mi nem megy? NAH MI? Hát ez a fránya fogyás! Belegalydulok........ (hogy ez milyen jé azt nemtom....)

Szóval van tervem! Használni fogom a TITKOT, mert most már mindent bevetek!!!! 

Szóval: Januárban elkezdem újra az akupunktúrát! Az tavaly is nagyon hatásos volt. Minden erőmmel csinálni fogom és nem adom fel! Most ráadásul a D&F-ben 5000 Ft-os kupon van... épp jókor!!!

Aztán: Decemberben koncentrálok, hogy legalább fel ne jöjjön több, így is épp elég ez a sok kiló.

Holnap gyümölcsnapot csinálok, mert az jó. Csütörtökön pedig nagyon lájtosan eszem majd megint. A karácsony tragédia... kikerülhetetlen... és veszélyes, mint lángoló házban krumplit pcolni.... de csak túlélem azt a hátom napot. Az ebédektől nem fosztom meg magam, de vacsorázni nem fogok sokat, csak módjával. Aztán 27-től jöhet egy kis visszafogott étkezés megint. 

És aztán már jön is a január! 

Drukkoljatok! Ez most ramaty.... egy hónapja vettem egy csodaszép ruhát és az a gyanúm, hogy mégsem abban szilveszterezek, mert túlságosan tapad.... és nem akarok hájasEszter lenni....

 

:(((

szomorúság

TITOK: január végére 74 kg leszek. 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: mérlegelés súly akupunktúra táplálkozásinapló fejtegetés

Azok a fránya kilók

2010.07.15. 18:24 :: SUNflower

Megmértem magam.

71,8 kg-ot mutatott a mérleg, ami jelen esetben nem keserített el. És hogy miért nem? Hát mert tartom a súlyom jó ideje, ami sztem jó. 4 hete mozgok és mellette nem diétáztam nagyon.... sőt.... valójában volt hogy édességet zabáltam! Este! Marcipánt, meg csokit, meg kenyeret..... Szal ez sztem jó!

Mióta írtam, nagyon figyelek a kajálásomra és nm eszem már nagyon este. Ez jó, mert sokkal jobban érzem magam mikor már túllendültem a közismert Enni vagy nem enni kérdésen. A Cefamad szedése kissé még alklomszerű nálam (amikor eszembe jut bekapok egyet), de érzem, hogy nem nagyon vagyok éhes.

Tegnap nagyon sok dinnyét ettem, ami állítólag jó fogyizásra, mert eltelít, finom és szinte csak víz (nah jó... meg gyümölcscukor... de hát mindenről azért nem lehet lemondani kérm!)

Ha valaki netalántán tudja, hogy minek számít a nyuszis reggeli gabonapehely, akkor pls írja meg! Met gondolom szénhidrát és nem kéne fogyasztanom, viszont mostanában előszeretettel reggelizem, vagy vacsorázom egy bögre neszkvik golyót tejjel :) Hmm? Aki tud ez ügyben valami okosat mondani kérem írjon! Előre is köszönöm!

Most pedig befejezem az írást, azon prózai okból, hogy indulok 19:00kor spinningre! :) Már várom! Ma letesztelem az izzadósnacimat! Írok valamikor róla, hogy hogy szuperál! :)

Puszcsi :D

Szólj hozzá!

Ismét írok!

2010.07.12. 21:41 :: SUNflower

Nem tudom lesz e sikerem, de egy ideje belekezdtem a sportolással teli életmódba. Nah, jó, az túlzás, hogy teli van, de hetente legalább kétszer látogatom az edzőtermet és edzem is benne.

Egyik legkedvesebb barátnőmmel (aki nem dundi!) vettük rá magunkat, hogy rendszeresen járni fogunk. Az Allee-ban találtuk meg a befutót a GildaMax teremben. És hogy miért? Hát, mert mindig nyitva van, színvonalas és annyira az ára sem vészes. Nem mondom, hogy olcsó, de az ár-érték arány abszolútli kielégítő! (Jah! És nem kért meg senki hogy reklámozzam őket, :D :D :D )

Voltunk már drága barátosnémmel KANGOO órán (kétszer!), AERO KICKBOX órán (egyszer… és valszeg hosszú szünet következik!), de a nagy személyes kedvencem a SŰPINNING lett. Ezen kívül néha csak úgy betaláltuk a kardio gépek birodalmát, ahol egyéni edzéstervünket kivitelezve kb 1-1,5 órát nyomtunk le.

Most hogy holnap lejárom a havi (8 alkalmas) bérletemet, és jó pár edzéstípust megnéztem, ki fogom alakítani azt a hetirendet, amiben min 2, de leginkább 3 edzés szerepel.

Bevallom nekem a kangoo nem jött annyira be, mert az első órán eltörtem egy cipőt…. Tök ciki… és estem egy nagyot…. (ami csak azért volt nagyon fájdalmas, mert 3 héttel előtt durván elestem a négyeshatos mellett és szétcsesztem a térdemet. Nah már most ezt sikerült megspékelnem….. a térdem olyan mint egy általános iskolás kisdiáké….) Szóval visszatérve a kangoora: félek… pedig ez úgy lenne jó, ha tényleg mindent beleadva tudnék ugrálni… és mivel bennem van az a kis félsz és bizonytalanság, hogy ’basszus lehet, hogy eltörik az a szar’…. Nah hát ezek után nem tudom annyira élvezni.

Az aero kickbox állat! De komolyan. Egy szadista 60 perc, ami az elején élvezetes de aztán úgy érzed szétszakadsz és mázsássá válik a karod, a lábad és már tudod, hogy nem lesz ennek jó vége…. Tényleg nem lett, mert az 50 perces aerobikos kickboxolás után –mikor barátosnémmal már azt hittük, csak a nyújtás van hátra- no, akkor még jött egy kis súlyzós levezetés! J :D Komolyan halálos. De mikor letelt a 60 perc jött az eufória. A „Yes, we can!’ érzés. És „I can do it! Just keep smiling! :D meg a többi hasonló… Nem hazudok! Utána tényleg jó volt. Megelégedettség, büszkeség és hullafáradtság járta át a testemet. De megérte! 1 hétig éreztem olyan porcikáimat, amiknek korábban még csak a létezéséről sem tudtam. Szóval ezek után is azt mondom, ezt az órát beépítem majd az edzésembe! Komolyan!!!

És hát a spinning! Melynek lelkes rajongója lettem. Csúúúcs! Móni, az oktató egy állati jófej energikus csaj, aki iszonyat jó zenékre tartja az óráit! Élvezet a köbön! Hétvégén vettem is egy izzasztó nacit, amit aktívan használok majd ezeken az órákon! J No comment igazából, mert ezt az órát át kell élni ahhoz, hogy tudd, miről beszélek. J A feszültség levezetés és az energiaáramlás olyan szinten működik, hogy az már ijesztő!

A sima edzés is fantasztikus! Jófejek a Gildában dolgozók. Segítőkészek és kedvesek. A gépek is szupik. Újak és elég sok van ahhoz, hogy ne kelljen unatkoznia az embernek. 

Nos, ennyit tehát az egyes edzésekről. Nem tudom írok e majd rendszeresen, de kaptam egy újabb löketet. Nehéz beleilleszteni a felnőtt életembe a mozgást és az egészséges táplálkozást. Nem is megy olyan jól… L Az ebédeléseim már jó ideje elmaradtak és nem eszem rendszeresen kb 1 éve…. Ezen változtatok most. Akkor döbbentem minderre rá, hogy változtatnom kell, amikor kb két-három hete elmentem ebédelni egy kollegámmal és rosszul lettem. Egész du úgy éreztem, hogy sok sok gombóc van a gyomromban…. Elszoktam az ebédtől…. Most visszaszokom rá. J És leszokom az esti zabálásról….

Találtam egy homeopátiás szert: CEFAMADAR, ami állítólag hiper-szuper. Nem tudom mennyire lesz hatásos nálam, de az éhséget csökkenti, ezt elismerem. Már csak a kajálás beidegződésének kell eltávoznia belőlem (főleg az esti időkben!!!)

Szóval a haditerv a következő:

 1.  Esti evészet visszaszorítása és a vacsi gyümölcsre, zöldségre cserélése
 2. min heti 2 edzés! (amiből a csüt fixen spinning!) Igyeksze háromra duzzasztai a számot, de nem egyszerű a napirendem
 3. CEFAMADAR – étvágycsökkentő, anyagcsererendberakó
 4. 3 l víz!! 

No, hát ehhez szorítsatok! A súlyom egyenlőre ne legyen kérdés! Legutóbb 71-72 között ingáztam, azóta nem mértem. Most mentstruáltam, szal nem lenne reális, de jövő héten hétfőn megmérem magam (vagy már most pénteken ).

 
Pusszanat

1 komment

Címkék: mozgás spinning táplálkozásinapló gilda

Akupunktúra, majd Turbó Diéta

2010.04.05. 17:08 :: SUNflower

Most csinálom az akupunktúrát! :) Eddig 3 kg ment le, bár a húsvét totál betett.... gondolom. Nem mertem megmérni magam. Majd pénteken. Akkor megyek megint szurizni. Aztán addig behozom a hétvégi bűnözésemet. Tartok gyümölcsnapot, meg sztem egy jó kis túrós - joghurtos tisztítást is csinálok. :)

Most tartok a kúra felénél és mikor befejeztem megcsinálom a két hetes Turbó-Diétát. Kíváncsi vagyok rá. Kb 14 000 Ft-ba kerül a két hét, de addig semmi más kaját nem kell vennem. Tehát napi 1000 Ft. Nem olyan olcsó, de nem is vészes. És ha bejön, akkor még jó is lehet. Anyu egyik kolleganője már megcsinálta és állítólag látványosan fogyott tőle, amit tartott is. Szóval próba cseresznye. :)

A húgom ápr 30-án ballag. Addigra jó formába kell hoznom magam. A Turbónak a feléig jutok el, ha akupunktúra után belekezdek rögvest. Meglátjuk. Kíváncsi vagyok rá. Áldozni fogok rá időt, pénzt és energiát....

No, most csak ennyi. Majd írok, ha lesz esemény.  Két hét múlva már hatossal fogok kezdődni! :)

1 komment

Képek csak úgy

2010.03.14. 15:56 :: SUNflower

 

 

Szólj hozzá!

Ááááááááá

2010.03.11. 18:53 :: SUNflower

Eljött megint az a pillanat, hogy nem érzem jól magam a bőrömben. :( Nagyon nem.... Szorít a farmerem... ehetnékem van sokszor... és hát a betegség miatt most sokat fekszem, semmit nem mozgom. Most épp utazom HazaHaza és rámtört ez a "nemjólvagyok" érzés.... :( De tulképpen egész jó, hogy konstatáltam ezt az állapotot, hiszen így már ma tudok ellene tenni. Ha belegondolok, akkor nem is kajáltam sokat ma... ráadásul fincsi spenót volt a napirenden... én készítettem! :) Alig várom már, hogy elkezdjem az akupunktúrát. Tudom, hogy mit kell tennem ahhoz, hogy még jobb eredményt érjek majd el vele. :)

Apropó akupunktúra! Noémi kérdezte, hogy milyen diétát kell alatta tartani. Nos egyszerűen hangzik és a tűk segítségével nem olyan veszélyes betartani sem, de azért nagy a kísértés... :)

Szóval az a lényeg, hogy vannak tiltott ételek, mint pl.: rizs, krumpli, kenyér, cukor, tészta, alkohol :( Nah, hát ez máris nem olyan egyszerű, mi? :) És a lényeg, hogy naponta ötször kell enni.... (Ez is nehéz, ezt nem tudtam betartani!) Aztán ott van még az is, hogy legalább 2l vizet el kell fogyasztani és a harmadik szabály, hogy este hat után már nincs evészet. :) Összességében ennyi! Jah! Meg még annyi, hogy a napi energiabevitel 1000-1200 Kcal közrül kell hogy legyen (ez annyira nem vészes!). Szóval ez az összes dolog amit meg kell tenni. Én ennek kb felét tartottam be, amit csak utólag realizáltam, szóval most már tudom azt, hogy ha szigorúbban fogom magam, akkor simán többet is fogyhatok. :) És fogok is!!!! :)

A másik kérdés a kefír - joghurt - túró - gyümölcs kúra. Ez tulajdonképpen nem egy igazi kúra... :) Amikor akupunktúrán voltam, akkor mondta a doktornő, hogy tartsak ilyen napokat, mert volt, hogy szülinaprengetegek voltak és vétkeztem.... gyakorlatilag minden héten szülinapon voltam és volt, hogy nem bírtam ki. Nah, akkor jött az hogy:

 • első nap: 1,5 l (kefír és joghurt) = folyékony fehérje :)
 • második nap: 50 dkg túró akár körözött formájában zöldségekkel
 • harmadik nap: 1,5 l (kefír, joghurt)
 • negyedik nap: gyümölcsök

Hát ennyi. A harmadik nap nem a helyzettől függ, hogy kell e, vagy rögtön jöhet a gyümölcs. :)

No, hát én ma már biztosan nem eszem, holnap pedig egy könnyed körözöttes zöldséges napot fogok csinálni. Nem mehet ez így tovább, ahogy eddig. Végre sikerült fogynom, hát most aztán nem akarom visszaszedni, amit eddig letuszkoltam....

Nah! Kitartást minden sorstársnak! PusziPÁ

4 komment

Címkék: gyümölcs otthon akupunktúra táplálkozásinapló giller

Van egy jó hírem!

2010.03.04. 19:46 :: SUNflower

Azt tapasztaltam, hogy azért van pár ember, aki olvassa a blogomat! /Kérlek ha ezt most olvasod, nyomj egy IGEN-t az üzenőfalamra!! :)/

Szóval éppen ezért nagy örömmel jelentem, hogy a Diéta és Fitnesz legújabb számában 5000 Ft-os kupon van, amit akupunkúrára lehet használni!

Hát én ennek nagyon örülök, mert tulajdonképpen már korábban is meg akartam venni a bérletet, csak pénzhiány miatt nem tettem... De most sokkal könyebb szívvel perkálok majd.

Most betegszabin vagyok.... egy könnyed felsőléguti megbetegedésből sikerült összeszednem minden szövődményt, ami csak az orvosi szakkönyvekben szerepel. Ma megvolt az arcüreg és mellkasröntgen és hát... jövő héten mehetek csak vissza dolgozni.

Viszont! A kuponra való tekintettel és arra, hogy addigra meggyógyulok és fizut is kapok, nah, szóval 12-én megyek Giller akupunktúrára. :)

1 komment

Egy kis visszaesés

2010.02.28. 13:47 :: SUNflower

Nos, igen, már elég rég nem jegyeztem be semmit a naplómba.... Hmmm... igen.... februűárban kissé elengedtem magam.... lejárt a Giller bérletem és nagyon, sőőt túlságosan is meg voltam elégedve az eredménnyel. Hm ennnek hatására vissza is kúszott egy kevés...

Eddig meg sem mertem mérni magam, de ma elérkezettnek láttam az időt, hogy kicsit gatyába rázzam az elképzeléseimet és a valóságot.... Meglepődtem! Féltem, hogy sokkal többet fog mutatni a mérleg! Sőt! Tényleg még attól is féltem, hogy az egész eredmény megsemmisül.... DE NEM! 

Ma reggel 72,2 kg voltam, ami nem olyan istenkirály, de ahhoz képest, ahogy az elmúlt időszakban viselkedtem.... hááát... nem rossz.

 

Tervem, hogy jövő héten egy visszafogott étrendben étkezzem. Aztán március második hetében csinálok egy olyan tisztító kúrát, amit még a Doktornő is csináltatott velem a kúra alatt. (joghurtnap - túrónap - joghurtnap - gyümölcs)

A március arról is fog szólni, hogy VÉGRE TÉNYLEG HATOSSAL KEZDŐDÖM MAJD!!!!

Nos, ennyit most erről az egészről. Holnap 3 napos tréningre megyek, ahol lesz kaja-pia dögivel... nah ilyenkor fogja vissza magát az ember....

Összességében azonban állítom, hogy az akupunktúra jó! Hatásos! És jót tesz. Persze szigorúbban is tarthattam volna a diétát, akkor hatásosabb lett volna még ennél is. Márciusan nekikezdek a második körnek. Csak kapjam már meg a fizum..... Áááááááá

3 komment

:)

2010.01.23. 17:22 :: SUNflower

Ahogy a csúszkán is látszik, 3,5 kg-ot fogytam két hét alatt. :)

Nagyon király ez az akupunktúra... semmi éhségérzet, semmi szenvedés....

 

Most egy kicsit bűnöztem, szóval ezt nem is akarom taglalni.... majd a számok beszélnek helyettem... remélem!

1 komment

Ááááá

2010.01.10. 22:11 :: SUNflower

Vasárnap van. Visszajöttem Bp-re, ahol kissé belerondítottam a három napja gyönyörűen menedzselt étkezésembe. Pizzát ettem. két szeletet gombásat... talán ez az egyetlen kaja aminek ma este nem tudtam ellenállni... egyszerűen imádom. :(

Védkeztem, szar volt, és most a gyomrom is fáj kicsit, szóval még csem azt sem mondhatom, hogy jól esett..... Csak a szemem kívánta lényegében... :(

Hiba volt ezt tenni.

 • Ma reggelire ettem 3 kétszersültet sonkával, meg ittam egy bögre teát.
 • Ebédre husit ettem pároltzöldséggel és zellerkrémlevest
 • Uzsi gyanánt bevágtam egy zöldalmát és egy mandarint.
 • Vacsira pedig két tojásból csináltam rántottát, hozzá egy kis párolt zöldség ebédről.

A vonaton megittam a tejsavós italomat és tulajdonképpen ez a nyomorult pizza volt ami a gépezetbe mint homokszem futott bele... :(

Holnap jobb leszek! Kezelésre is megyek. Reggel mérlegelek ofkorsz.

Nah, csőváz!

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: budapest bp otthon pizza akupunktúra táplálkozásinapló